51. Det skadade avsnittet

Skador och kontoversiella VAR-beslut har präglat säsongen. Per och Tomas sammanfattar och bedömer en, än så länge, väldigt annorlunda och ibland frustrerande säsong.

50. Det var ju också en start

Efter fyra matcher har man nio poäng , segrarna bleknar mot den senaste matchen innan inspelning 2-7 mot Aston villa och den matchen ventileras, tillsammans med en sammanfattning av transferfönstret och Liverpools benägenhet att sälja av unga talanger. Och så blir det produktplacering i “Var är han nu” och i avsnittets  topplista presenteras kanske det svagaste av tröjnummer som hänger ihop med kanske transferfönstrets bästa värvning.

49. Säsongspremiär som regerande mästare

Nu är det äntligen dags för den märkligaste försäsongen i mannaminne att ta slut och äntligen dags för ligapremiär, för en gångs skull som regerande mästare. Men det har varit oroväckande(?) lugnt från mästarnas sida. Om det och mer pratar Tomas och Per om, sen ska vi rota i minnesbanken och ta reda på vad som hänt med anfallaren som som kom till Liverpool med stora förväntningar, men benbrott och kanske en taskig frisyr kom i vägen. Och så blir det en topp 5 lista av premiärmatcher inför för premiären av säsongen då Liverpool är regerande mästare. Det låter bra.

47. ÄNTLIGEN MÄSTARE!!

Det var väl på tiden?! Men nu äntligen efter alldeles för många år är det klart, Liverpool FC är Premier league mästare med 7, sju(!) matcher kvar av den kanske märkligaste fotbollssäsongen någonsin. Tomas och Per reflekterar över den hett efterlängtade ligatiteln. Inget annat, bara “gottande” i att äntligen få stå på toppen av berget och titta ner när de andra får kämpa om brödsmulorna.

46. Comeback till upploppet

Det har gått tre månader sedan senaste Premier league matchen, och Liverpool toppar fortfarande tabellen. Hur påverkas spelare och finns det något positivt i allt elände som har varit? Det pratar vi med fystränaren Magnus Hellman Driesen.

Vad har hänt de senaste månaderna, en spelaraffär som verkade vara säker har spruckit, varför? Det avhandlas samt blir det en holländsk “Var är han nu” och en topplista över de spelare som Tomas och Per tycker förtjänar en ligavinst med Liverpool men som aldrig kommer att göra det.

 

45. Förlusten

Till slut kom den, ligaförlusten. Den och den tillsynes tillfälliga formsvacka avhandlar Tomas och Per i avsnittet. Vi återvänder till en tidigare transferprofil som det har ryktats mycket om sista tiden. Vem är senaste tidens utropstecken och vem eller vilka förtjänar en plats i poddens skamvrå? Det och mycket mer i avsnittet där vi får veta vad som hände med “näste Zidane”.

Signatur: Gordon and the Anfields – Leaving her for Liverpool

44. Januari i backspegeln och blick mot Champions league

I toppen intet nytt, fortfarande en ligaledning med bred marginal. Under det här avsnittet riktar vi blickarna lite extra mot Champions league, Marcelo Fernández Figueroa bland annat expertkommentator på Cmore/TV4 , gästar och pratar bland annat om vad som krävs för att Atletico Madrid ska ha en chans mot Liverpool. Det blir en ny tillbakablick på spelare som varit i klubben och vi blickar också tillbaka på en riktig stolpe ut säsong. Det och mer. Mycket nöje

 

43. Segrar och transfers

God fortsättning! Efter en hektisk men framgångsrik avslutning på det förra året är det dags för ett nytt avsnitt. Vi pratar bland annat om skador, potentiella nyförvärv och vi följer upp en av Liverpools forna spanjorer och mycket mer.

42. Jävlar vad många matcher, hur ska det gå?

Året avslutas med en väldans massa matcher. Det börjar bli dags för Keita och Shaqiri att börja visa att de är värda att ha i klubben. Vad betyder skadan på Fabinho för framtiden? Vi kollar vad som hänt med en chilensk ytterspringare, en engelsk mittback är talangprofil. Och vi avrundar decenniet med att blicka tillbaka på de fem mest minnesvärda matcherna de senaste tio åren. Det och mycket mer.

41. Nu väntar City

Sportjournalisten och podcastaren men framförallt City-supportern Petter Landén gästar podden, det blir bland annat prat om hur det står till med Citys trupp och hur han ser på den kommande matchen och han har ett bra tips.

Det blir annars i vanlig ordning talangprofil och avsnittets “Vem är han nu” vill du inte missa och topp 5-listan vill du inte heller missa då det handlar om de mest överskattade spelarna, håller du med Per och Tomas?